Голяма красавица от “Фермата” взе български паспорт и… СНИМКА

Участничката в риалити предаването “Фермата” Лилия Семкова получи мечтаните си български паспорт и лична карта навръх най-големия християнски празник – Възкресение Христово. След повече от пет години чакане, бесарабският славей се радва на новия си статут на български гражданин.

В четвъртия сезон на риалити формата “Фермата”, Лилия сподели пред всички зрители, че е мечтала да получи документите, но тромавата процедура се проточила много време. Сега, след продължителен процес на изчакване и изпълнение на необходимите изисквания, тя може да се наслаждава на своята “нова идентичност”.
Димитър Калайджиев от “Фермата” 5 се ожени, издаде втора книга и… СНИМКА

“Изключително щастлива съм и не мога да скрия вълнението си! След толкова време аз вече съм българка не само в сърцето и душата си, но и по документи. Това се случва в Страстната седмица, преди Великден, което смятам, че е много добър знак!”, сподели талантливата изпълнителка.
Култов участник от “Фермата” стана баща за трети път СНИМКА
Лилия Семкова вече работи усилено върху първия си самостоятелен албум. Певицата скоро заминава за Северна Македония, където да запише две песни, а на 1 юни ще се включи и в интернационалния фестивал “Прилеп Фест”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Орлин Горанов взима роля на Кевин Костнър СНИМКА

Орлин Горанов успешно може да съчетава, както добре се вижда, и основната си професия – на певец, и ролята на тв водещ, а също и на актьор. След като изигра ролята на Пиърс Броснан в мюзикъла “Мамма миа” в Софийската опера, той се готви за още един образ, поставен в златната история […]

Subscribe US Now