Синът на Ивет Лалова по стъпките на родителите си – къде заведоха Тиаго

След като сложи край на спортната си кариера, белязана от редица успехи, Ивет Лалова постигна още една висша цел за всяка жена – да стане майка. Двамата със съпруга й Симоне Колио станаха родители в края на април, а след първоначалната еуфория около новия член на семейството, животът им започва да влиза в старите си релси.
Тези дни съпрузите се похвалиха с един емоционален за тях момент. Малкият Тиаго за пръв път посети голямо спортно събитие заедно с родителите си. Те бяха в публиката на Европейското първенство по лека атлетика, което се провежда на Стадио Олимпико в Рим.
Ивет Лалова публикува на стори кадри с новородения си син, както и снимка със съпруга си.
А Колио качи в профила си в Instagram кадър, на които го виждаме да прегръща нежно наследника си. “Първият път на голямо събитие на стадион за нашия син Тиаго. Такава емоция е да го прегръщаме в ръцете си заедно с моята съпруга Ивет, докато подкрепям всички вас и ви помагам да постигате мечтите си”, написа Симоне, визирайки спортистите на терена. 
“Не мога да искам нищо повече”, завършва емоционално публикацията си той. И очевидно да бъде родител е било съкровено желание не само за родната спортистка, но и за него. А сега вече те знаят какво значи истинско щастие и колко по-ценно е то от всички професионални успехи. 
Двамата с Ивет Лалова използват всяка удобна възможност да заведат сина си на пистата заедно с тях и няма да се учудим след години именно Тиаго да е новата сензация в света на спорта – все пак буквално е откърмен с любов към него.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Хю Лори в 21 факта

Днес, 11 юни, рожден ден празнува британският актьор, комик, писател и музикант, Хю Лори. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now