Кание Уест вече не е милиардер

Със сигурност Кание Уест не е много доволен от случващото се около него и фактът, че вече няколко големи компании прекратиха отношенията си с него.
Ясно е, че това нанася удар върху реномето на рапъра и може би дори неговото самочувствие, но се отразява и на музиката му. Според Variety стриймванията на песните на Уест бележат спад с 23% след антисемитските му изказвания.
Радиата в САЩ също са намалили парчетата му, които пускат. По-осезаем обаче е ефектът върху банковата му сметка. Adidas например преди няколко дни решиха да прекратят договора си с рапъра, а самият той преди това в подкаста Drink Champs бе казал, че може да говори каквото си поиска и те не могат да се откажат от него.
Е, очевидно могат и финансовата загуба от това решение не ги плаши кой знае колко. Но за Кание Уест не е точно така. Според Forbes, от раздялата си с adidas рапъра е загубил 1.5 милиард долара и всъщност вече не е милиардер. И така състоянието му пада на 400 милиона долара.
Тези милиони Кание Уест дължи на инвестиции в недвижими имоти, пари в брой, музикалния си каталог, както и от факта, че притежава 5% от Skims – компанията за бельо на Ким Кардашиян. От Forbes твърдят, че самият той никога не е бил доволен от състоянието, което списанието е отчитало, че той има.
От 2020 г., когато за първи път попадна в списъка на милиардерите със състояние от 1 милиард долара, Уест е писал на списанието, че не могат да смятат и всъщност има поне 3 милиарда долара. И това всяка година. Сега остава да разберем дали пропадането на Кание Уест в почти всеки аспект ще продължи.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мариана Маринова се пусна по бельо, а Маги Сидерова я... СНИМКИ 18+

Мариана Маринова не за първи път се пуска в оскъдно облекло в социалните мрежи, но когато говорим за бельо, вниманието на мъжката половина от последователите й рязко се покачва. Мисис България изкуси в този вид над 100 хиляди свои последователи в Instagram профила си и очевидно се чувства най-добре, когато е с […]