Изненада от “златното момиче” Симона Дянкова

Докато софиянци, а и не само те, избираха новия си кмет, някои хора избираха с кого да прекарат остатъка от живота си. Сред тях беше и олимпийската шампионка по художествена гимнастика Симона Дянкова.
28-годишното “златно момиче” сключи брак с дългогодишната си половинка Никола Яначков. Двамата са подписали на 5 ноември, както можем да разберем от личния профил на Симона в Instagram.
Тя публикува кратко видео от ритуалната зала, на което младоженецът я вдига във въздуха, а тя е облечена в булчинска рокля. То беше съпроводено само с емотикон на сърце без друг текст, но едва ли ни е нужно повече, за да разберем за какво става дума.
Състезателката, която е носител на златен медал от летните олимпийски игри в Токио през 2020 г. и Яначков са заедно от девет години. Той е бивш футболист на Черноморец Балчик, но в момента се занимава с недвижими имоти.
Новината беше изненадваща за много от последователите на Симона Дянкова. Един от първите коментари беше на председателката на Българската федерация по художествена гимнастика Илияна Раева, която написа: “Честито! Да сте здрави и щастливи!”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тези две миски се хванаха за гушите и стана страшно

Миски се хванаха за гушите в ново уеб риалити, след като Виктория Зайкова, която всички познават като участник от „Хелс Китчън“, се сблъска с Анджелина. Двете дами са част от риалити конкурса „Мис Плюс Сайз“. В първи епизод от предаването бяха представени участничките от втория му сезон. Една от тях […]

Subscribe US Now