Виктория Капитонова от “Ергенът” призна: Имам рана на сърцето заради… СНИМКИ

Покрай участието си в “Ергенът” Виктория Капитонова май си навлече серия от неприятности, каквито едва ли си е представяла някога, че може да изживее за толкова кратко време.

Победителката в първия сезон на най-романтичното риалити шоу в родния тв ефир за пореден път стана жертва на онлайн тормоз и отново остана без Instagram профила си. Малко след това сподели и, че има рана на сърцето ѝ.
Победителката в “Ергенът” Виктория Капитонова: Не гледам през розови очила! Отговарям сама за себе си!

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от ВИКТОРИЯ КАПИТОНОВА ️ (@victoriakapitonova_pr)

Ще си помислите, че вероятно става въпрос за любовно разочарование… И ще сгрешите! Станало е така, че красавицата просто е надраскала волана на автомобила си, към който неотдавна бе споделила, че е много сантиментална. Затова и преживява изключително тежко всяка драскотина по нея. 
Виктория Капитонова призна след “Ергенът”: Прекалих…

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от ВИКТОРИЯ КАПИТОНОВА ️ (@victoriakapitonova_pr)

Преди това пък, Капитонова сподели, че е имала доста тежък ден и дори е плакала. “Такъв е животът, различни събития, различни емоции”, философства рускинята и заключава: “Ако няма стрясъци, значи не си жив”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Секси звезда от "Татковци" отслабна с 12 кг. за 25 дни заради... СНИМКА

Актьорът Павел Иванов, който доби популярност покрай участието си в сериала “Татковци”, постигна нещо за кратък период, за което други инвестират месеци време, а нерядко и години. Достатъчно му бе само да се потопи в ново предизвикателство, за да свали от себе си цели 12 килограма. Става въпрос за пълнометражния […]