Да живееш в европейски лукс в Ню Йорк

Майкъл Империоли, кокого съвсем наскоро гледахме в “Белият лотос”, и съпругата му – интериорният дизайнер Виктория Империоли, са женени от 27 години, а най-малкото им дете вече е на 22. Затова съвсем естествено решават да заменят голямата къща, в която доскоро живеят в Санта Барбара, Калифорния, за двустаен апартамент в Ню Йорк.
“За мен този апартамент е бягство от света. Той представлява миналото. Спокойно може да е апартамент от джаз ерата на Ню Йорк и всъщност е строен точно тогава, преди около сто години”, разказва Империоли пред Architectural Digest.
Тъй като е в сграда на бивш хотел, кухнята е малка. Но предостатъчна за Майкъл, който е любител кулинар, но не е привърженик на модерни уреди и приспособления за готвене.
Семейство Империоли смята, че носи много от духа на стара Европа в дома си. Виктория дори идва заедно с Майкъл в Сицилия по време на снимките на “Белият лотос”, за да почерпи вдъхновение от старинната архитектура.
От там закупуват и бюст на света Катерина, окичена с гердани от червени мъниста. Централно място във всекидневната заема голяма картина на немски художник от 19 век. Масата за хранене и столовете пък са в френски в стил ар деко, закупени от антиквариат.
Семейство Империоли са практикуващи будисти, което обяснява специалната стая-храм, посветена на религията им. “Много от сутрините медитираме заедно тук”, казва Виктория. “Умът ти се успокоява само като влезеш в стаята”, допълва Майкъл.
А това е нещо, което е особено ценно в мегаполис като Ню Йорк. Двойката обаче е щастлива да живее отново тук, особено когато не трябва да отглежда деца в хаоса на големия град. “Чувстваме се свободни, гъвкави и спонтанни – много е забавно и за двама ни”, пояснява Майкъл.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мани от "Игри на волята" се захвана с нов бизнес, всички са в шок

Финалистката и основен фаворит за победата в последния сезон на приключенското риалити предаване „Игри на волята“ Мануела Тонева е намерила нов начин за печелене на пари.  Риалити звездата, която вбеси всички играчи и зрители със саботажа на една от игрите, сега е решила да изкарва кинти на гърба на шоуто.  […]

Subscribe US Now