Дейвид и Виктория Бекъм – 24 години любов

Наистина не са чак толкова много известните личности, които успяват да запазят отношенията си през годините. Често ставаме свидетели на бързи бракове и точно толкова бързи раздели.
Дейвид и Виктория Бекъм обаче точния пример, че любовта наистина съществува, дори при популярните хора. Вчера, на 4 юли, двамата имаха един много специален празник.
Дейвид и Виктория празнуваха 24 години от сватбата си. Как точно са протекли празненствата не знаем, но пък можем да видим как отбелязаха празника в профилите си в Instagram.
Дейвид Бекъм сподели тяхна обща снимка, на която са млади, а Виктория държи кученце. Футболистът написа към поста, че Виктория е най-добрата съпруга, майка и партньор за пиене, но само понякога. 
Виктория Бекъм също не пропусна да отбележи годишнината подобаващо. Тя сподели кратко видео от сватбата им през 1999 г., на което вижда как разрязват тортата. Сподели и серия от снимки от настоящето.
Под тях тя написа, че след всички тези години продължават да се държат за ръце и да се смеят заедно. Виктория дори прокара чувство за хумор, уточнявайки, че смехът понякога е на гърба на Дейвид.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Деми Мур - на 60 и в супер изрязан бански

Вече повече от месец сме в сезона на “секси знаменитости, които публикуват свои снимки по бански”. Не минава ден без да видим звезда по време на лятната си ваканция, а вчера ваканционното настроение беше съчетано и с националния празник на САЩ. Точно по повод 4 юли Деми Мур реши да […]

Subscribe US Now