Шок за Цитиридис: остана без екип, защото… СНИМКИ

Водещият Николаос Цитиридис се завърна на екрана с намален екип. Преди да стартира пролетния сезон на шоуто, част от редакторите сами са напуснали, а други са били съкратени и вече работят на други места.

Причините за рехавия състав е продължителността на предаването, което вече се излъчва вместо един, половин час преди късната емисия новини. Зрители се надяват този сезон на синьото диванче да сядат наистина успели българи с безупречна репутация, защото миналата година Николаос стана обект на жестоки критики заради гocтите в предаването.
Цитиридис се ядоса на Ицо Хазарта, след като му върза тенекия и се наложи да…

Тогава в шоуто се изявиха бившият затворник Ванко 1, драг кралиците Елза Парини и Никол Бърборини (жени, облечени като мъже) и полуголата плеймейтка Биляна Василева-Пандора, пременена в садо-мазо колани, мрежести чорапогащи и лепенки на зърната.

След тези изцепки социалните мрежи буквално прегряха от възмутителни коментари, а хората се надпреварваха да изкажат негативното си мнение. Ако този сезон предаването не задържи зрителите пред екраните и няма очаквания рейтинг, то ще остане в историята, пише “Галерия”.
Цитиридис се ошишка, не можаха да го познаят на парти СНИМКИ
Шоуто стартира под мотото “Минаваме през всичко с усмивка”, като водещият и екипът му обещаха то да бъде най-забавното и запомнящо се досега. „Не искам да правя гръмки обещания за фурор, изненади, вълнение, пируети и салта. Сигурен съм само, че с екипа ще дадем най-доброто от себе си на пълни обороти, след зимната ни пауза“, закани с Николаос Цитиридис.

Цитиридис накара Кантарджиев да си махне мустака, ако…
Първият му гост беше рапърът и новоизлюпен депутат Ицо Хазарта, като зрителите станаха свидетели и на символично „предаване на щафетата“ помежду им, преди началото на новия сезон на „България търси талант“. В него Николаос ще бъде в ролята на жури, като замени Хазарта./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Няма спирка за Ким Кардашиян

Освен една от най-популярните знаменитости в света в момента, Ким Кардашиян е и пример за преуспяла бизнес дама. Достатъчно е да погледнем резултатите, които бележи марката й бельо Skims. Тя обаче не се спира до тук. След като я видяхме в екстравагантна визия на MET Gala, дело на креативният директор […]

Subscribe US Now