Милионите, които Тайгър Уудс отказа

Дали Тайгър Уудс е един от най-добрите голфъри, феновете на този спорт може и да спорят. Но няма спор, че от няколко месеца Уудс е вече милиардер. 
Нещо, което не ни изненада кой знае колко много. Но тогава се появиха твърденията, че е отказал много милиони, за да напусне PGA Tour и да се присъедини към новосформирания и подкрепен от инвестиционен фонд в Саудитска Арабия LIV Golf.
Тогава Грег Норман, който е изпълнителен директор на тура, загатна, че Тайгър Уудс е отказал щедрата оферта. Нещо, което някои от колегите му не направиха. Сега от ново интервю на Норман за Fox News разбираме и колко точно милиона е отказал.
Изпълнителният директор на LIV Golf твърди, че на Тайгър Уудс са му предложени между 700 и 800 милиона долара, за да участва в подкрепения от фонда турнир. Според Норман, офертата е била отправена още преди той да встъпи в длъжността си.
Това показва, че парите не са самоцел за Тайгър Уудс. От CBS Sports припомнят, че през кариерата си той е спечелил едва 120.9 милиона долара от наградни фондове от PGA Tour. Не е ясно за какъв срок са му били предложени всички тези милиони от LIV Golf, но те са в пъти повече. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Цвети Разложка с участие в седмицата на модата в Дубай, журира и конкурс там СНИМКИ

Журирането в международни конкурси взе превес в работен план при Цвети Разложка. След ангажиментите в Русия и приключилия за седма поредна година световен конкурс Лейди Юнивърс , родната красавица замина за Дубай отново да заеме мястото си като жури на Grand Qheen Universe 2022. Изненадата този път обаче беше участието й […]