Личната снимка, която сподели принц Уилям

На 18 юни тази година във Великобритания отбелязаха Деня на бащата. Кралското семейство също не пропусна празника, като използва социалните медии, за да поздрави всички бащи с доста лични снимки.
На профила в Instagram на принца и принцесата на Уелс бяха публикувани две снимки. На тях виждаме принц Уилям с децата му – деветгодишният принц Джордж, осемгодишната принцеса Шарлот и петгодишният принц Луис.
Облечени в ежедневни дрехи в синята гамата, четиримата са седнали на пейка, която е подарък на покойната кралица Елизабет по случай 90-ия и рожден ден през 2016 г. Снимките са направени в градините на Уиндзор от фотографа Мили Пилкингтън.
Крал Чарлз също не пропусна Деня на бащата, като го отбеляза в официалния профил на кралското семейство в Instagram с три доста любопитни снимки. На първата той е с баща си принц Филип, на втората е Камила с баща й Брус Шанд, а последната снимка от карусела е на Чарлз с принцовете Уилям и Хари.
Снимката е правена край двореца Балморал, а Чарлз е облечен в традиционно шотландско облекло. Доста от последователите му в социалните мрежи останаха доволни от факта, че и принц Хари присъства на една от снимките.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

От какво се оплаква сестрата на Илон Мъск

Докато наскоро проучва местоположението на своята филмова продуцентска компания, Тоска Мъск се натъква на проблем, който вероятно възниква за всеки, ако брат му е оценен като най-богатия човек в света. “Местоположението щеше да струва 5 000 долара на ден”, казва тя, “но когато чуха името ми и решиха, че съм супер богата, решиха […]

Subscribe US Now