Том Холанд открито за зависимостта си

Че голяма от известните личности страдат от пристрастявания за никого не е тайна. Това, което се забелязва като по-ново явление обаче, е, че знаменитостите вече все по-открито говорят за тази тема, която допреди години е считана за табу.
Том Холанд например и преди е споделял за алкохолната си зависимост, но последно разказва повече за този труден период от живота си в епизода от 10 юли на подкаста On Purpose with Jay Shetty.
Актьорът може да се похвали, че е трезвен вече повече от година и сега си дава сметка колко пагубно се е отразило злоупотребяването с алкохола дори и на ежедневния му живот.
“Определено бях пристрастен към алкохола, без изобщо да се срамувам от това. Мисля, че всеки, който пие бира всеки ден, вероятно има малък проблем”, споделя Том Холанд. Той признава, че е пиел докато стигне точка на “пречупване”. Тогава си е казвал, че не е трябвало да изпива последната бира и на следващия ден се е събуждал със задължителното главоболие.
Актьорът е осъзнавал зависимостта си и се е питал защо е толкова “обсебен” да от това да пие.”Поглеждайки назад осъзнавам, че съм ходил на събития по работа и, знаете ли, не можех да се забавлявам, докато не изпия няколко бири”, разказва Том Холанд.
Пътят му към трезвеността обаче не е лесен и в началото е избягвал да ходи на места, където се предлага алкохол. Впоследствие успява да впрегне волята си дотолкова, че да може да излиза и да се забавлява където и да е, без да се изкушава да посегне към алкохола.
Според Том Холанд ако човек се забавлява само когато пие, тогава наистина има проблем. И обяснява, че да спре консумацията на алкохол е едно от най-добрите му решения в живота, защото оттогава се чувства по-здрав както физически, така и психически, и не само спи по-добре, но и се справя по-добре с проблемите, които иначе биха го разстроили докато работи на снимачната площадка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво си татуира на лицето Денис Родман

Макар да е далеч от активния спорт вече от много години, Денис Родман си остава един от най-запомнящите се и скандални играчи. Родман е известен с избухливия си нрав още от годините си в Чикаго Булс, като екстравагантността му е пословична. Татуировките му пък са толкова много, че на човек ще […]

Subscribe US Now