Бил ли е Еминем на сватбата на дъщеря си

Миналата година Хейли Джейд – една от дъщерите на Еминем, се сгоди и прекара следващите месеци в трескава подготовка за големия ден.
Този април Хейли дори организира моминското си парти, за да отпразнува последните си дни като неомъжена жена. От профила ѝ в instagram разбираме, че сватбата вече се е състояла и тя се е омъжила за Евън Макклинток.
Хейли Джейд сподели няколко снимки от голямото събитие, на които я виждаме в булчинската ѝ рокля. Под поста тя благодари на всички, които са присъствали на сватбата им, както за сълзите от щастие, така и за смеха и всички мили споделени моменти.
Разбира се, няма как да не се запитаме дали самият Еминем е присъствал на сватбата на дъщеря си. И отговорът е да. От снимки в социалните мрежи виждаме, че рапърът е бил там и дори е спазил дрес кода на събитието и бил официално облечен и без шапка и качулка, с които го виждаме почти на всяко публично събитие.
От снимките става ясно, че Еминем и Хейли Джейд също са спазили традицията бащата и булката да танцуват заедно.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Българските рокли в Кан - Десислава Тошева и Caviar Couture на червения килим

Кинофестивалът в Кан е едно от най-значимите светски събития и да присъстваш на него е голяма привилегия. Докато едни са там заради ролята си в някой от представените в програмата филми, други са специални гости, заслужили мястото си по един или друг начин. И тази година отново сред тях е родната […]

Subscribe US Now