Как тренират Крис Хемсуърт и баща му

Крис Хемсуърт е сред най-атлетичните актьори в Холивуд и може би втори след Скалата в отдадеността си на тренировките. За пореден път той ни прави свидетели и на своя размазваща тренировка. Този път обаче тя е специална.
Крис реши да почете Деня на бащата (който в Австралия се чества на 4 септември) по интересен начин. Актьорът качи видео в профила си в Instagram, на което го виждаме редом до своя баща Крейг.
Но начинът да отбележи празника и изборът му за фитнес партньор не е просто някаква спонтанна идея. В действителност някои от най-хубавите спомени на актьора от детството му са именно от тренировките с баща му, споделя самият той в публикацията си.
Крис Хемсуърт с умиление разказва за дните, когато се е състезавал на бягане с препятствия на 110 метра. Но тъй като семейството му живеело на върха на стръмен хълм, не е имал достатъчно място за тренировките си. Тогава неговият баща сам прави дървено препятствие, за да помогне на сина си да се упражнява. Така, отново и отново Крис и Крейг тренират на 15-метровата алея.
“Само той и аз, докато слънцето залезе, забавлявахме се, смеехме се. С негова помощ взех два национални медала. Ето ни 25 години, все още се смеем и все още се движим. Честит ден на бащата, шампионе”, пише с признателност Хемсуърт.
Във видеото актьорът казва, е тренировката с баща му е била наистина забавна. Е, мислел, че ще го научи на някои неща, но се оказва, че “старото куче има скрити козове”, пише Men’s Health.
А тренировката Хемсуърт баща и син се състои от няколко упражнения, като всички са предназначени да се изпълняват с тренировъчен партньор.
За всички ентусиасти, които искат да се пробват, ето и точните упражнения:

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лили Иванова с невероятен жест към помощницата си, направо я позлати СНИМКИ

Лили Иванова никога не е крила силната си привързаност към своята дългогодишна помощница Мария, която сравнително наскоро напусна дома й заради лични грижи. Наскоро примата на родната популярна музика е използвала малкия промеждутък от време преди концерта си в Стара Загора, за да покани на гости екс-икономката си и да […]