Щастливото място на Чарлз и Камила

Управлението на кралица Елизабет вече е в миналото, а всички погледи са отправени към сина й в очакване доколко той ще продължи започнатото от нея. До момента той не разочарова никого, дори напротив – всяка негова стъпка е пряко или индиректно преклонение към паметта й.
Като например първата обща изява на крал Чарлз и кралицата-консорт Камила.
Двамата избраха да посетят Шотландия – любимото място на покойната кралица.
В понеделник те пристигнаха в Дънфърмлайн. Историческото място, където са погребани някои от шотландските крале и кралици, получи статут на град по повод Платинения юбилей на Елизабет Втора.
“Няма по-добър начин да отбележа невероятния живот в служба на любимата си майка, освен да посетя, станало известно с дългата си и забележителна история, и важната роля, която то играе в историята на кралството ни”, цитират Чарлз от People.
Кралят беше облечен в традиционен шотландски костюм с килт, а Камила беше подбрала палто в тъмнозелено, което кореспондира с каретата на полата на съпруга си. Двамата посетиха местното абатство, а по-късно се отправиха към Единбург и замъка Холирудхаус – кралската резиденция в Шотландия.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Константин го закъса със здравето, плашат го със сериозна операция на...ВИДЕО

Певецът Константин изненадващо отмени всичките си участия до средата на месеца и притесни почитателите с неприятна новина за здравословното му състояние.  Изпълнителят на “Болка в минути” има много сериозен здравословен проблем, а докторите го плашат с операция и възможност да загуби гласа си.  Той има проблеми с гласовите струни от […]