Защо все още Кристина Ричи спи със сина си

Да отглеждаш дете не е никак лесно и това могат да го потвърдят всички жени, които са имали щастието да станат майки. Когато децата са повече от едно, предизвикателствата също се увеличават.
Кристина Ричи го знае добре, защото сама тя е майка на две деца, а едновременно с това не е сложила кариерата си на пауза. В интервю за списание Peole актрисата говори за предизвикателствата на това да е майка на две деца.
Ричи казва, че е успяла да научи деветмесечната ѝ дъщеря Клеопатра да заспива по график и щом я сложи в леглото ѝ, няма проблеми да заспи. Но не така стоят нещата с осемгодишния син на актрисата – Фреди.
Според Кристина Ричи, Фреди все още има нуждата да заспива с нея, но това въобще не я тревожи, а дори го намира за страхотно. Тя допълва, че се е опитала да го научи за заспива сам, когато е бил по-малък, но тогава той е започвал да плаче и да удря главата си в парапета на креватчето. Нещо, което бързо я е накарало да се откаже от този подход.
Такива проблеми обаче не е имала с дъщеря си. Въпреки проблемите със заспиването, които има с Фреди, Ричи твърди, че той много ѝ помага в отглеждането на Клеопатра. Защото понякога си играе с нея, а през това време актрисата може да свърши малко домакинска работа.
Осемгодишният Фреди помага на майка си и когато бебето трябва да бъде изкъпано, или пък да му бъде приготвено млякото, за което Кристина Ричи е много благодарна.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Билалов проговори за "Стани богат", точи лиги за стола на Цитиридис СНИМКИ

Все по-упорити са слуховете, че Михаил Билалов е аут от “Стани богат” и в момента му се търси заместник. Версиите за отстраняването му са много, но той досега не беше коментирал тези твърдения. Изненадващо, обаче, се появи в друго шоу и зае мястото на водещия.  Вчера Билалов се появи в […]

Subscribe US Now