Как се развива връзката на Григор Димитров и Мадалина Геня

През последните няколко седмици упорито се говори за Григор Димитров и връзката му с румънската актриса и модел Мадалина Геня. Истината обаче е, че и двамата непрекъснато дават повод за това.
Откакто въпросната дама няколко пъти беше засичана на тенис мачове на Григор Димитров и двамата споделиха няколко общи вечери, в социалните мрежи започнаха да зачестяват постовете им със закачки и любовни послания.
След провокативната секси фотосесия на двамата, която както мистериозно се появи, така и изчезна от профилите им, сега Григор и Мадалина продължават да се обясняват в любов един към друг. Григор Димитров използва победата си над Роберто Карбайес Баена на турнира в Женева, за да отправи мил жест към новата си приятелка.
По традиция след тенис мач победителят оставя автограф на една от камерите, а Димитров използва шанса освен подписа си да напише “любов” на италиански. Малко след края на мача Геня сподели снимка от автографа на българина и написа: “Гордея се с теб, любов.” Тук е важно да споменем, че италианският от страна на българския тенисист никак не е случаен. Мадалина Геня е с румънски произход, но от много години живее в Италия.
Освен този жест на Григор, преди броени дни Мадалина Геня сподели в стори едно видео, на което виждаме как една птица буквално се вози върху гърба на друга в небето. “Ти и аз. Ти правиш невъзможното възможно, Григор Димитров”, написа красивата румънка.
Малко след нейната публукация българският тенисист сподели в своите сторита клипчето, като добави: “Магията е във въздуха с теб, Мадалина Геня”, добавяйки сърце и пет. Не сме сигурни цифра пет както означава, но предполагаме, че може да става дума за пет месеца, откакто са заедно.
Не можем да отречем, че за пръв път от много време насам Григор Димитров е толкова открит и демонстриращ връзката си. И с Лолита Османова, и с Никол Шерцингер, българският тенисист не си позволяваше такива закачки и засвидетелстване на чувствата в социалните мрежи.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Пореден отказ за Принц Хари

Миналата седмица отново цялото обществено внимание се оказа насочено към принц Хари и Меган Маркъл. След събитие в Ню Йорк двойката се оказа замесена в автомобилно “преследване” с папараци, като в официално заявление след това заяви, че последствията са били “почти катастрофални”. Впоследствие се появиха спорни реакции на случилото се […]