Билалов проговори за “Стани богат”, точи лиги за стола на Цитиридис СНИМКИ

Все по-упорити са слуховете, че Михаил Билалов е аут от “Стани богат” и в момента му се търси заместник. Версиите за отстраняването му са много, но той досега не беше коментирал тези твърдения. Изненадващо, обаче, се появи в друго шоу и зае мястото на водещия. 

Вчера Билалов се появи в “Шоуто на Цитиридис” и най-после реши да задоволи любопитството на феновете на “Стани богат” и да каже цялата истината. Изненадващо той зае мястото на водещия, оставяйки го да седи на диванчето за гости. 
„Въобще няма да споря“, примири се Цитиридис, но Билалов бързо реши ситуацията с думите „Извинявам се, бях на работа в друго предаване“. Шегите на двамата водещи в bTV продължиха в същия дух.

Николаос върна жеста на Билалов като му благодари, че в последно време го е изместил от публикациите в медиите. „Ще бъдем на смени – ти първа, аз втора“ отвърна му Билалов и допълни, че не желае да коментира, а да се концентрира върху започващите днес поредица от снимки на предаването Стани богат.
С тези думи той опроверга твърденията, че е напуснал или пък изгонен от хитовото шоу, в което се раздават големи пари срещу правилни отговори./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Актрисата Лилия Славова: Съдбата ми отреди екшън роля в шпионски роман

Ако Лилия Славова можеше да вижда само две години напред, сега нямаше да водим този драматичен, на моменти трагичен, нелишен от опасности разговор. Тогава навярно щяхме да обсъждаме последните й роли в киното и театъра, любимата й музика… Но съдбата решила друго. Неочаквана среща преобръща живота й. В началото всичко […]