Ето кои звезди ще оценяват в “Звездите в нас” СНИМКА

Най-новият музикален формат “Звездите в нас” стартира на 11 септември в ефира на Нова телевизия. Вече стана ясно коя е звездната двойка водещи, а ето, че вече са известни и имената на популярните ни личности, които ще оценяват участниците.

Софи Маринова, Тита, Виктор Калев и Добрин Векилов – Дони ще имат тежката задача да оценяват изпълненията на 30-те отбора в най-новия музикален формат, а на 11 септември, когато е старта на “Звездите в нас”, ще видите първите пет отбора, които ще влязат в имитаторска битка един срещу друг, като само най-добрите от тях ще продължат в следващия етап на надпреварата.
Нищо ново! Стари муцуни в новото шоу “Звездите в нас” СНИМКИ
“Нямам търпение да започнем! В последните години винаги аз съм имитирала колеги и световни звезди на тази сцена, а сега ще трябва да ги оценявам. Искам да видя образите, да се запозная с тези таланти от цялата страна. Надявам се да се забавлявам много”, разказа Софи Маринова за новото предизвикателство.

“От години съм музикален продуцент и жури в различни телевизионни предавания, но за това се вълнувам особено много. За мен форматът е супер интересен, защото на сцената ще излязат хора, които не са професионалисти, но ще дадат всичко от себе си, за да влязат в образа на любимата си звезда. Досега може да са я имитирали вкъщи, но сега ще го направят под светлините на прожекторите и пред цяла България. Обещавам да съм строго, но справедливо жури”, споделя и Дони.
Пред звездното жури ще се изправят 90 участници, които мечтаят да излязат на голямата сцена в образа на идола си. В отбори по трима, те ще имитират своята любима звезда с една обща песен. Единствено гласовете на журито ще определят кои отбори ще продължат в голямата надпревара и кои ще отпаднат още след първото си излизане на сцената.
В края на шоуто с голямата награда от 50 000 лева ще си тръгне само един претендент. Продуцент на “Звездите в нас” е Маги Халваджиян (Global Films), а предаването е по лиценз на един от най-новите британски музикални формати – “Starstruck”. Първият сезон на шоуто стартира по ITV началото на тази година. След успеха му, предстои премиера на предаването и в още няколко държави по цял свят./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Васко Жабата, който превзе Балканите, с изненадващо решение

Певецът Ангел Павлов, който изпя песента за Васко Жабата и Цеца Мецата, се отказа от музикална дейност и напусна нашумелия оркестър “Камчия”. Това съобщи ръководителят на състава Борис Иванов. Припомняме, че през последния месец забравеният хит на оркестъра – “Комбайн-вършачка”, счупи всички рекорди по гледане в Сърбия, Македония и дори Хърватия. […]