Васко Жабата, който превзе Балканите, с изненадващо решение

Певецът Ангел Павлов, който изпя песента за Васко Жабата и Цеца Мецата, се отказа от музикална дейност и напусна нашумелия оркестър “Камчия”. Това съобщи ръководителят на състава Борис Иванов.

Припомняме, че през последния месец забравеният хит на оркестъра – “Комбайн-вършачка”, счупи всички рекорди по гледане в Сърбия, Македония и дори Хърватия.
Крум изригна със своя версия на заразната песен Васко Жабата ВИДЕО

“Главният герой в песента – Ангел Павлов, който идентифицират с Васко Жабата, се оттегли. Той е на 52 години и реши да се откаже от музиката тези дни. Поради негови лични причини. Има си причини, има си и други приоритети в живота. Всеки един от нас работи нещо друго”, обясни Борис Иванов, който е второ поколение музикант в оркестъра, пред “Марица”.
Ето го Васко Жабата като попова лъжичка! Изплува уникално ретро ВИДЕО с култовия хит
Майката на Борис – Мария, е жената, която подкарва комбайна в клипа, а баща му Иван е свирил на гъдулка в оркестъра./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

С какво Меган Маркъл разгневи един от внуците на Нелсън Мандела

Един от внуците на Нелсън Мандела разкритикува Меган Маркъл за това, че сравни кралската й сватба с освобождаването на дядо му от затвора. “Празнуването на Мадиба се основаваше на преодоляването на 350 години колониализъм с 60 години брутален режим на апартейд в Южна Африка”, каза  Звеливелиле “Мадла” Мандела пред Daily […]