Тортиленият шамар, който Дуейн Джонсън отнесе

Не един път сме обръщали внимание на това колко големи приятели са Дуейн Джонсън и Кевин Харт. Е, не знаем дали се виждат често и си правят услуги, но пък шегите много добре им се получават.
Само преди няколко дни обърнахме внимание на закачките им по време на промотирането на “DC Лигата на супер-любимците”, в който и двамата озвучават главни персонажи.
От профила на Джонсън в Instagram разбираме, че с Харт са решили да продължат да се смеят. А в случая, дори да се шамаросват с тортили. Няма с ръце да е, разбира се.
Всъщност, двамата следват предизвикателство от социалните мрежи – #TortillaChallenge. В него двама или повече души си пълнят устите с вода (или друга течност), която трябва да задържат там, докато се удрят по лицата с тортили. И в повечето случаи е много трудно човек да не изплюе водата.
Не от болката от тортиления шамар, а от смях. Е, актьорите се опитаха да направят същото. Като Кевин Харт първоначално се уплаши, че Дуейн Джонсън ще скрие цялата си ръка под тортилата и за него ще стане доста трудно да се изправи след шамара.
След две игри на камък, ножица и хартия Харт заби цели два удара в лицето на Джонсън, но в крайна сметка загуби, защото не сдържа нито смеха, нито водата в устата си. За да покаже колко добър приятел е, все пак позволи на Дуейн Джонсън да му върне един тортилен шамар.
Скалата пък се пошегува, че първият удар на Харт е бил толкова силен, че му е потекла кръв от ухото в резултат от него. И дадоха дума да не се опитват повече да подражават на по-младите поколения и техните предизвикателства.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Завръщането на Джъстин Бийбър

Откакто съобщи, че страда от синдрома на Рамзи Хънт, който го остави с частична парализа на лицето, все се питаме какво се случва с Джъстин Бийбър. Ето, вече имаме отговор.  Певецът ще поднови световното си турне Justice, съобщава AEG Presents UK.  “Започва с поредица от европейски фестивали – в Италия на […]