Нещото, което Камила никога няма да направи

Херцогинята на Корнуол играе все по-централна роля в официалните задължения на короната. Все пак именно Камила ще е кралица-консорт, когато съпругът ѝ Чарлз стане крал на Великобритания. А ето че наближава и рожденият ѝ ден.
На 17 юли Камила ще навърши 75 години и ето какво планира за този юбилей.
“Учим се от младите и те се учат от нас”, споделя тя пред британското издание на Vogue. В интервюто тя разказва колко се радва да е баба и как се забавлява с внуците си. “Хубавото нещо на това да си баба е, че можеш да ги глезиш от време на време – да им позволяваш нещата, които родителите им забраняват.”
Камила има петима внуци от двете си деца от предишния си брак с Андрю Паркър Боулс – Том Паркър Боулс и Лора Лопес. “Момичетата вече се интересуват от грим и дрехи – понякога е стряскащо да ги видя с продупчени уши, силно гримирани и с коси в странни цветове”, смее се тя.
Именно внучките ѝ са се опитали да убедят херцогинята да си продупчи ушите по случай 75-ия си рожден ден. “Няма начин това да подаръкът ми за рождения ми ден. Те се опитват да ме убедят, но няма да стане”, казва тя и пояснява как смята да празнува.
“Няма да е нищо шумно и голямо. Ще прекарам рождения си ден със семейството и приятелите си”, казва тя и допълва: “Когато достигнеш големи числа, независимо дали са 30, 50, 70, винаги си мислиш: Господи, колко съм стара!”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето кой бара Деси Цонева по дупето СНИМКИ 18+

Деси Цонева откри морския сезон и се радва на хубавото време край солената вода. Тя не издава точната дестинация, но най-вероятно е в южната ни съседка Гърция.  В мрежата се появиха скандални снимки, на които мъжът на Деси е хванал в шепите си нейните задни части. И това далеч от […]