Глория прави се*с 2 пъти дневно с младия любовник, разкри, че е…

Глория продължава да живее заедно с младия си любовник Добромир, който е с поне 15 години по-млад от нея. И изглежда повече от добре до него, както е видно и, че се чувства. Изпълнителката често го придружава на различни събития и тържества, а през зимата двамата дори отидоха на екзотична ваканция в Доминикана.

Въпреки честите си кавги и раздели, които са се случвали поне 3 пъти до сега, както гласят тиражирани информации, Глория е особено доволна от уменията на Добромир в спалнята. И дори споделяла пред приятелките си, че той е доста надарен, съответно, че се наслаждава на безкрайния му сексуален апетит. Двамата правели секс всеки ден, дори по два пъти – сутрин и вечер.
Глория издаде как поддържа перфектна форма, показа… СНИМКИ

“Да, не съм сама. Ако е писано да има човек до мен за по-дълго време, ще се случи! Имаше едно момче, което 5 години ме ухажваше. Не е толкова елементарно и лесно да се стигне до мен. Дадох шанс и сега ще видим какво ще се случи. Няма да му е лесно! “, сподели неотдавна Глория в интервю за сръбската телевизия “DMsat”.
Глория призна за сватбата, обяви, че…
За Добромир в светските кръгове е известно, че преди години работел като охрана и шофьор на Алисия, а според сплетните е имал любовни романси както с фолк певицата Татяна, така и с Мисис България 2017 Мери Вачева, пише “Уикенд”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Страстният навик на Джеймс Хетфийлд от Metallica преди и по време на концерт

Това се е превърнало в обичайна гледка за феновете на Metallica – преди началото на всяко шоу, фронтменът Джеймс Хетфийлд се появява на сцената, стиска подадените ръце на почитателите, разменя няколко думи и след това запалва пура. И това е неговият начин да се подготви за предстоящия концерт. И подобно […]

Subscribe US Now