Щерката на Гала се пусна чисто гола от ваната, остана само по пяна и… СНИМКА

Щерката на Гала става все по-разкрепостена, ако съдим по това, което качва в профила си в социалните мрежи. Мари-Константин, която в последно време е активен инфлуенсър, изуми всички с вида си.

Наскоро палавата брюнетка, която иначе си има дългогодишен и сериозен приятел в лицето на сина на Деляна Маринова-Джуди – Константин, се пусна само по пяна от ваната и нагорещи страстите до краен предел.
Щерката на Гала готви голяма бомба! Взе съдбоносно решение да… СНИМКА
Последователите на Мари не могат да повярват на очите си и резонно си задават въпроса защо го прави и дали не дразни умишлено гаджето си, пускайки такива предизвикателни и повече от интимни кадри.

Както е известно дъщерята на тв водещата Гала има приятел още от ученическите си години, когато се залюби със сина на колежката на майка си. Близките им очакват скоро да чуят Менделсон, но ако Мари продължава да се изявява така, едва ли ще види скоро булчинска рокля.
Край със звездния имидж: Щерката на Гала я изложи брутално ВИДЕО
“Заприлича на всички кухи жени в мрежата, плеймейтки, силиконки и прочее”, реагира възмутено неин виртуален приятел в мрежата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Пореден шамар за Лефтеров! Джаферович се просълзи след... ВИДЕО

Лефтеров не е на себе си след това, което му се случи в “Игри на волята” в епизода снощи, когато видяхме поредната битка между Непобедими и Безстрашни. След като Мирела отпадна след елиминационен дуел с Алекса наскоро, всички единодушно обявиха Лефтеров и останалите мъже в племето на Безстрашните са страхливци. […]