Как една цигарена кутия се превръща в най-скъпата опаковка, продавана някога

Подобно на всичко останало и цената на цигарите се повишава. Но е възможно тази седмица да бъде продадена една кутия, която да се превърне в най-скъпата, продавана някога. Само защото е принадлежала на Кърт Кобейн.
През последните години, вещите на покойния фронтмен на Nirvana са сред най-търсените, когато се обявят за продажба. А сега, наред с негови дрехи, ръчно изписани поеми и музикална техника на търг се предлага и неотворена кутия ментолови цигари American Spirit.
Цигарите са част от последния търг на Juliens Auctions, наречен “Played, Worn, & Torn: Rock “N” Roll Iconic Guitars And Memorabilia”, който ще се проведе на 17 и 18 ноември.
А кутията на на Кърт Кобейн, вероятно за ничия изненада, вече достигна цената от 4 000 долара (и вероятно още ще расте).
American Spirit е била предпочитана марка на музиканта от Nirvana. Кутията, пусната сега за продажба, е запазена от съквартиранта на Кобейн в Центъра за възстановяване Exodus в Лос Анджелис, където музикантът е пребивавал през март 1994 г., само няколко дни преди да отнеме живота си.
Освен цигарите, на търга може да се намерят и няколко от китарите на музиканта, сценичните му дънки от видеоклипа “Heart-Shaped Box” и бележки към текста на “Smells Like Teen Spirit”, уточняват от Loudwire.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Хитрата стратегия на Меган Маркъл

Една от техниките на маркетинга да предизвикаш вниманието на хората и да ги подтикнеш да искат още повече продукта ти е, като създадеш усещане за недостиг и рядкост. Явно точно на нея залага и Меган Маркъл. Съпругата на принц Хари се появява на обществени събития изключително рядко. А малкото нови […]