Ченге от “Братя” стана баща на момиче СНИМКА

Известен актьор от филма “Братя” се похвали в социалните мрежи, че е станал баша на момиченце. „Гледах с очите си как детето ни се ражда“, разказа с голямо въодушевление той.

Горан Иванов обяви щастливото събитие в социалните мрежи със снимка от болницата малко след като новият член на семейството му се появи на бял свят.

„Щастлив съм да ви споделя, че на 12.07.2023 г. в 01:11 ч. се роди нашата прекрасна дъщеря Яна Горанова Иванова. Яна и любящата й майка Инна са в добро здраве. Гледах с очите си как детето ни се ражда и мога да ви уверя, че няма по-невероятно и разтърсващо усещане от това! Буря от емоции, които отприщват сълзи от щастие и възхищение към природата и силата на майката“, пише той на личния си профил във “Фейсбук”.
Звездата получи близо 500 честитки в коментари под снимката му с Инна и малкото им детенце. Сред тях бяха неговите колеги Владо Михайлов, Антоан Петров и още много почитатели и близки приятели. Горан не пропусна да отбележи благодарности към целия екип на болницата, който се грижи за неговите момичета./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Лудото лято на Климентина Фърцова

Пленени сме от харизмата на Климентина Фърцова далеч преди да спечели сърцата на зрителите в образа си на византийската принцеса Мария в сериала “Войната на буквите”. И тъй като не крием, че сме фенове на актрисата, съвсем логично я следваме и в Instagram, където пък имаме възможността да надникнем и […]

Subscribe US Now