Още един участник поиска да напусне “Фермата” СНИМКА

Битката за лидерското място между мъжете във “Фермата” става все по-жестока. За изненада на мнозина пореден участник поиска да напусне риалити формата, вбесен на алфа мъжкаря в “Елбетица” – актьорът Петър.

Дизайнерът Сергей, който също се стреми да застане начело на зеления отбор отсече, че повече не може да понася амбициозния си конкурент и дори е готов да си тръгне от риалитито заради него.
Охранителят Георги напусна “Фермата” след провал във… СНИМКА

Още в първите дни от предаването режисьорът Станислав също се закани да напусне заради арогантния, според него, Петър. Впоследствие синът на актьора Сашо Дойнов би отбой и се оттегли чак когато “Елбетица” гласува срещу него след дуел на Арената.
Донжуанът Петър вече има фенклуб във “Фермата” СНИМКА
“Някои от вас може би ще приемат решението ми с радост, други – не, но, мисля, че за мен “Фермата” е дотук. Протестирам срещу авторитарното управление на Петър и не смятам да съм част от него. Него никой не го е избирал за лидер, той се самопровъзгласи за такъв”, обяви Сергей. Актьорът обаче не му остана длъжен.

“Серго бяга. Целият му проблем е, че не успя да вземе ролята, която искаше – да бъде лидер на отбора”, коментира Петър, който се радва основно на женска подкрепа в своя тим./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

След развода: Наталия Кобилкина се уреди с нов богаташ и...

Наталия Кобилкина май няма как да остане сама или поне не за дълго. Скандалната руска сексоложка, която от години живее и работи в България, има нов любим и току виж успяла и него да заведе до олтара. Както вероятно предполагат мнозина, става дума за млад и богат мъж, който правел […]