Когато загубиш роля, защото си говорил за секс

Напоследък Рейчъл Билсън е решила, че няма да се преструва и ще говори съвсем открито по всички теми. Дори за секса, тема, която повечето известни личности избягват.
Но се оказва, че откровенията на актрисата не се приемат много добре в индустрията. Даже никак добре, защото самата тя споделя, че е загубила роля заради коментарите си за секса.
В подкаста си Broad Ideas Билсън споделя, че за първи път в професионалната ѝ кариера губи роля, която вече е успяла да спечели. И то заради хумористичните си и честни коментари за секса в друг подкаст.
Рейчъл Билсън не казва, в кой филм или сериал е загубила роля, но признава, че това я обърква. “Самотна майка, жена, загуби работа, защото е била откровена и честна на тема секс.”
По всяка вероятност проблемите за Билсън са породени от коментарите ѝ в подкаста Women On Top за това коя е любимата ѝ секс поза, пише E! News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Затруднения пред родителите на Кейт Мидълтън

Керъл и Джеймс Мидълтън определено могат да се гордеят с трите си деца. Както и с добрите си отношения с крал Чарлз, който ги покани на тържествената си коронация на 6 май. Родителите на Кейт Мидълтън обаче минаха и през не много приятен момент. Компанията им за парти аксесоари Party […]