Ето за какво похарчи 100-те бона Алекса от “Игри на волята” ВИДЕО

Големият победител от тазгодишния сезон на “Игри на волята” – Алекса Ерски грабна 100 000 лева и веднага намерие приложение на крупната сума.

Седемкратният шампион на Сърбия по борба вече прави планове за бъдещето и в тях, разбира се, централно място заема любимата му Елица, която проля доволно количество сълзи за него по време на надпреварата.
Нещо ужасно сполетя Алекса минути след победата в “Игри на волята”

“Предстои ни с Елица да се преместим тук, в София. Иска ми се да продължа с борбата в България. Треньорът ми е тук и имам много добри спаринг партньори. Вече две години живеем в колата на Елица, постоянно сме в движение. Но вярвам, че 100-те хиляди ще ни помогнат. Моята мечта беше ние двамата да си намерим наше място”, категоричен е големият победител.
Зрители бесни: Алекса спечели нечестно “Игри на волята”

“Искам да кажа едно голямо „Благодаря!“ и на Филип, и на Георги. Без тях финалът нямаше да е така зрелищен. Изпитвам голямо уважение към Филип. Аз съм борец и когато виждам човек, който е по-добре физически подготвен от мен, съм респектиран. Бях щастлив от победата, но когато ги видях как седят тъжни от загубата, сърце не ми даде да се радвам. Всички бяха много добри”, бе едно от първите неща, които Алекса сподели след победата си във Vbox7.

Всъщност, когато Алекса печели шоуто и излиза от него, Елица не знае, тъй като предаването се излъчва на запис по телевизията. Така той успява да я изненада в хотела, в който е отседнала. “Тя изобщо не ме очакваше”, връща лентата с усмивка големият победител.
Не е за вярване какво се изсипа върху главата на Алекса от “Игри на волята” СНИМКА
Колкото до идеята да участва заедно с приятелката си в “Игри на волята”, Алекса разкрива следното: “Всичко започна така: Елица гледа всеки сезон на предаването. В самото начало аз не говорех много добре български, но хвърлях по едно око на телевизора. Видях Арената на „Игри на волята“ и ми стана интересно. Постепенно започнах да гледам повече от нея. Когато сезонът приключи, а Андрей стана победител, с Елица отидохме на тренировка. По едно време, докато си цъкаше на телефона, започна да ми задава различни въпроси. След по-малко от месец ми се обадиха от предаването.

Случи се така, че точно докато течаха кастингите, ние бяхме планирали да прекараме Коледа във Варна. София ни беше по път и се явихме. Тя не искаше да участва, но влезе заради мен. Аз исках да играя, защото бях в труден период. Колебаех се дали да се откажа от борбата”, споделя още той./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как изглежда 19-годишната дъщеря на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

Със сигурност Катрин Зита-Джоунс има много поводи за гордост. Успешната кино кариера, която включва и Оскар, собственият й бизнес Casa Zeta Jones и щастливият брак са само част от тях. Но най-големият несъмнено са децата й. Преди дни актрисата отново се похвали с вече 19-годишната си дъщеря. Или по-скоро използва […]