Чарли Шийн на крачка от най-голямата си победа

По време на трудната битка на Чарли Шийн с алкохола и зависимостите със сигурност най-големият му стимул да започне живота си на чисто са неговите деца. Актьорът може да ни не изглежда като перфектния баща и в миналото не е бил, но сега успява да навакса пропуснатото и се грижи сам за 14-годишните си близнаци.
Майката на Макс и Боб е бившата съпруга на актьора Брук Мюлер. Двамата с Шийн уж бяха постигнали съгласие относно попечителството им, но миналата година актьорът реши да се бори то да бъде даде изцяло за него. И има голяма възможност това да се случи съвсем скоро.
Според източници, цитирани от Page Six, Мюлер е поставена под специално наблюдение заради дългогодишната си зависимост към наркотиците, с която така и не успя да се пребори. А за да успее да докаже пред съда, че е чиста и може да се грижи за децата си, ще трябва да се подлага на регулярни и понякога изненадващи тестове за забранени субстанции.
Ако тя даде положителен резултат за наркотици или алкохол, от съда са уведомили Шийн, че “незабавно” ще поеме цялото законно попечителство над 14-годишните им синове.
Правата на Мюлер ще се отнемат при положителен тест или при отказ да й бъде направен. Освен това тя е длъжна да сподели с властите имената, номерата и адресите на всички, които е използвала за снабдяване със забранени субстанции.
Явно Чарли Шийн е убеден, че ще успее да се извоюва тази така важна за него победа, с която за пореден път да докаже и че вече няма нищо общо с човека, който беше преди. А докато той успя да изплува от дъното, бившата му съпруга, с която бяха заедно там, изглежда все повече затъва.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво събра отново Шакира и Пике

Въпреки че целта на Шакира да се премести с децата си в Маями беше да намери спокойствието, което нямаше в Барселона след раздялата си с Жерар Пике, мирът ѝ беше неочаквано прекъснат.  Нито тя, нито футболистът очакваха, че преследвач, който е регистриран от американското правосъдие, ще тормози живота й и […]

Subscribe US Now