Търси се принц Хари

След смъртта на кралицата и промените в кралското семейство на Великобритания, един сериал се радва на подновен интерес и рекордна гледаемост. The Crown, който проследява царуването на Елизабет Втора, е по-актуален от всякога.
И след като подобаващо прекъсна снимките си в знак на траур, сега продукцията на Netflix започва работа с пълна сила.
На 9 ноември очакваме премиерата на пети сезон на The Crown, в центъра на който ще са разводите на три от четирите деца на кралицата – принц Андрю, принцеса Ан и, разбира се, принц Чарлз. Финалът на сезона ще е със смъртта на принцеса Даяна.
Същият месец започва и подготовката за снимките на шести сезон. Стана ясно, че за него вече са намерени актьори за ролите на принц Уилям и Кейт Мидълтън. А сега Netflix обявиха кастинг за ролята и на принц Хари.
Те търсят млад актьор между 16 и 20 години със “силна физическа прилика” с малкия син на Чарлз и Даяна. От продукцията уточняват, че не е необходим предишен актьорски опит, защото осигуряват “голяма подкрепа на младите актьори и семействата им по време на този уникален творчески процес”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Важната крачка на Оливия Уайлд

Романсът между Хари Стайлс и Оливия Уайлд започва малко след старта на снимките на “Не се тревожи, скъпа” през септември 2020 г. Хари Стайлс е одобрен да замести Шая Лебьоф за ролята на Джак – млад мъж, получил работа в мистериозния проект “Виктория” и преместил се със съпругата си в образцово градче, […]