Диона се видя в чудо, нейни фенове си татуираха лицето й върху… СНИМКИ

Запалени фенове на певицата Диона решиха да я изненадат по доста оригинален начин. Група нейни фенчета си татуираха лика на певицата и нейното име на ръцете си. 

Певицата получи маслените рисунки на снимки и видимо не успя да се сдържи при тази мила гледка. Преслава, Борис Дали и Джена също имат фенове, които са си татуирали техните лице някъде по тялото. 

„Карате ме да летя от щастие и да се просълзявам в същото време. Не знаете колко много се радвам, че съм ви докоснала и вдъхновила дотолкова. Благодаря ви за тази любов, за подкрепата и за безрезервната вяра в мен“, заяви емоционално Диона за нетрадиционната фенска подкрепа.
На една от татуировките Диона е в почти цял ръст, като акцент е дупето й, което изпъква на преден план. На другата телесна рисунка тя пуши, а големите й гърди са изрисувани детайлно.
На последното й участие в столичен клуб Диона видя за първи път на живо творенията на ръцете на свои почитатели и се просълзи от сцената. Дано един ден въпросните младежи не съжаляват, че са изрисували голяма част от ръцете си за певица, която може след години да не им е любима./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Гафът на Хали Бери

Напоследък няма много новини около Хали Бери. Предполагаме, че това е така, защото актрисата е потънала в доста работни ангажименти. След като миналата година я гледахме в научно-фантастичния екшън Moonfall, то през настоящата тя ще се снима в два филма на Netflix. Единият е научнофантастичния приключенски филм The Mothership, а […]