Касим от “Игри на волята” разкри най-голямата грешка в живота си СНИМКИ

Касим или Човекът-пъзел в “Игри на волята” напусна състезанието, но се наред сред най-колоритните участници в него. В живота той се оказва доста по-различен от това, което е показвал на екрана. Става ясно и коя е най-голямата му грешка до момента в живота.

“Имам една изключително интересна случка, която е нещо подобно на пъзел в реалния живот. Бях затворен в една стая, в която имаше много огледала и беше нещо подобно на Escape Room. Трябваше възможно най-бързо да намериш изхода като имаш задачи по пътя. Стигнах аз до въпросната зала с огледалата и започвам да тичам.
Касим от “Игри на волята” сгафи жестоко, нападнаха го и той се разплака като момиче

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от ИГРИ НА ВОЛЯТА: БЪЛГАРИЯ (@igri.na.voliata.bulgaria)

Най-голямата грешка в живота ми, защото както си тичах напред изведнъж се забивам в стъклото и след това имах комбал сигурно поне няколко дни. Хора, много внимавайте ако отивате в зала само с огледала. Не тичайте и не правете моята грешка, защото много бързо ще се озовете на земята”, споделя той наскоро в интервю за Vbox7.
Ето кой се оказа TikTok-ърът от “Игри на волята” Касим, който реди пъзели за 1 минута СНИМКИ
Любопитна подробност е, че за участието си в “Игри на волята” Касим се е готвил около два месеца, в които е ходел три пъти седмично на плуване и едва няколко пъти на фитнес. “Влязох като Човекът-пъзел в Игрите, но определено смятам че не само това е достатъчно, за да спечелиш. Изискват се и много други качества, които трябва да притежаваш, за да вървиш напред в Игрите и да стигнеш до финал.”

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от ИГРИ НА ВОЛЯТА: БЪЛГАРИЯ (@igri.na.voliata.bulgaria)

Това, за което Касим съжалява най-много, е, че не е успял да стане капитан, а фаворити за финала оттук нататък са Гого, Фифо, Джаферович и Мани. “Мани много ме кефи. Може да изглежда много мъничка, но е много опасна и много силна”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Златка призна за раздялата с Карен и разкри, че Джизъса не е... СНИМКИ

Сагата между Джизъса, Златка, общото им дете и новите им половинки май няма да свърши скоро, ако съдим по това, което и двамата разкриват системно. Наскоро плеймейтката развърза тотално езика с признанието, че ексфутболистът не е никакъв баща, а всичко до момента по темата в публичното пространство за него, е […]