Кристи Бринкли ни напомня, че и на 70 изглежда невероятно

Кристи Бринкли е сред знаменитостите, които ни се струва, че не остаряват. Тя винаги е била в страхотна форма и не ни се вярва, че някога изобщо може да е имала проблем със самочувствието си. Но както често се оказва, известните също понякога таят съмнения в себе си.
Актрисата и модел е споделяла в интервюта, че в началото на кариерата си не е била изцяло доволна от външния си вид и е обръщала доста голямо внимание на грима и прическата си.
“Спомням си, че се притеснявах, че изглеждам дебела”, не крие също Кристи Бринкли.
По отношение на индустрията в днешно време пък тя издава, че е доволна от това как се оценяват “всички форми и размери”. “Затова можем просто да се съсредоточим върху това да бъдем здрави”, допълва актрисата и модел, цитирана от OK! Magazine.
Самата тя определено изглежда така сякаш полага усилия да бъде здрава и в страхотна форма. И дори не ни се вярва, че тъкмо е отпразнувала 70-ия си рожден ден.
Именно по този повод обаче Кристи Бринкли е споделила снимка в Instagram профила си, на която демонстрира стегнат корем и безупречна физика като цяло.
“Като се погледна в огледалото на 70-ия си рожден ден и това, което виждам е, че най-накрая съм щастлива с човека, който виждам”, пише актрисата и модел като описание към кадъра.
Във него тя допълва също, че вече не е критична и взискателна, а благодарна и разбираща към тялото си.
“Отне ми 70 години, за да стигна дотук, в сълзи и радост открих, че съм щастлива, така че сега ще сложа край на тези стихове, преди да съм станала твърде емоционална! Честит рожден ден наистина”, завършва вдъхновяващото си послание Кристи Бринкли.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Въпросът, който занимава всички фенове на Уилям и Кейт

Ако бяхме британци и почитатели на кралското семейство, които оствен това са родители на деца в училищна възраст, със сигурност щяхме живо да се вълнуваме от един въпрос. И той е кой колеж ще изберат принц Уилям е Кейт Мидълтън за децата си. Преди няколко месеца двамата посетиха тихомълком колежа […]

Subscribe US Now