Непознатата Анна Никол Смит – тайна любов и поредица от лъжи в нов филм

Анна Никол Смит остава в историята с невероятната си, но и доста печална съдба. От бедно момиче, израснало в малък град, някъде в Щатите, за кратко тя се превръща в истинска звезда от кориците на списанията и голямото кино. Издигнала се до върховете на славата, тя стремглаво се спуска надолу – докато намира смъртта си от случайна свръхдоза през 2007 г.
Да изследва и развенчава митовете за звездата е целта на новия документален филм на Netflix – You Don’t Know Me, чиято премиера бе на вчерашния, 16 май. Филмът проследява живота на Анна Никол, разкривайки някои истини, които тя крие приживе.
“Тя беше икона на женското съвършенство”, казва режисьорката Урсула Макфарлейн в интервю за списание People, чиято корица Смит украсява тази седмица. “През целия си живот се опитваше да бъде това, което смяташе, че другите искат да бъде. Не съм сигурна дали Анна Никол наистина знаеше коя е всъщност.”
През 1992 г. необикновената красота на Смит я изстрелва от сервитьорка в заведение за пържени пилета в малък град до корицата на Playboy и лице на дънките Guess. Печели роли във филми като “Голият пищов 33 1/3”. Блести от билбордовете, очарова водещи на предавания и минава по червения килим на наградите Оскар.
Успява да скандализира обществото, омъжвайки се през 1994 г. за 89-годишния милиардер Джей Хауърд Маршал. Скоро обаче той почива от пневмония, а състоянието му преминава изцяло в полза на сина му след съдебно дело.
Анна започва да страда от наркотична зависимост, експлоатирана е от онези, които твърдят, че я обичат и упорито твърди, че майка ѝ я е малтретирала и е претърпяла сексуално насилие от баща си.
“Истината е, че тя си измисли много неща”, казва с днешна дата нейната близка приятелка Миси Байръм.
Байръм се запознава с “Ники” в стриптийз клуб в Хюстън, където двете работят в началото на 90-те години. Смит, която е избрала Ники за сценичен псевдоним, се е отличавала от повечето танцьорки. “Всички ние, момичетата, бяхме малтретирани по някакъв начин и споделяхме една на друга за това”, казва Байръм. “Но тя нямаше нищо такова в своето минало.”
По-късно Байръм е шокирана да открие, че Смит е споделяла нейната историята за насилие в детството като своя собствена. “Ники се адаптира, за да получи това, от което се нуждае. Защото тъжните истории са равни на внимание”.
Малко след това Анна Никол започва да прави всякакви козметични процедури по себе си. “Изрязаха ѝ венците, за да бъдат зъбите ѝ по-големи. Направени са ѝ четири операции за увеличаване на гърдите. Живееше в постоянна болка и така започна пристрастяването ѝ към болкоуспокояващите”, казва Байръм.
За брака ѝ с милиардера Маршал Байръм твърди, че Анна Никол наистина го е обичала. “Той се грижеше много за нея, купуваше ѝ всичко, което пожелае. Беше интелигентен човек”, разкрива още Байръм. “Знаеше, че тя е млада жена и се нуждае от определени неща. Позволяваше ѝ да си има ‘момчешки играчки’ или каквото и да било друго.”
“Всички се влюбват в Смит”, казва Байръм. “Аз също се влюбих.”
Двете жени започват тайна връзка през 1992 г. и дори сключват брак, макар и символично, разменяйки си пръстени. Но в крайна сметка Байръм напуска Смит, когато пристрастяването ѝ става твърде тежко за нея.
Майката на Анна Никол, Върджи Мей Хоган, която почина през 2018 г., веднъж попитала дъщеря си защо лъже толкова много. А отговорът на Смит бил: “Печеля повече пари, като разказвам тъжни истории, отколкото добри. И ако е нещо наистина лошо, печеля в пъти повече.”
Тъжните истории продължават дори след смъртта на Смит. Партнорът ѝ Лари Бъркхед месеци наред се бори в съда за бащинството на дъщерята на Смит Данилин, преди в крайна сметка да бъде обявен наистина за неин баща.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тежкото изпитание през което премина Джена Джеймисън

Джена Джеймисън придоби световна популярност като порноактриса. Кариерата ѝ в киноиндустрията започва през 1993 и продължава близо 15 години. С днешна дата тя е успешен модел, писател и бизнедама, както и отдадена на семейството майка на три деца. За съжаление обаче не всичко в живота на Джена е прекрасно. В последните […]

Subscribe US Now