Цвети Разложка пътува със счупена ръка за награда в Сан Петербург СНИМКИ

Носителката на редица титли за красота Цвети Разложка отпътува със счупена ръка за Сан Петербург, но това не й попречи да се представи в пълния й блясък.

Хубавицата твърди че макар от 18-ти април да е с гипс и за момент не е спряла работата си.

“Аз съм левичарка и дори за ден не спрях да работя, да карам кола. Надявам се скоро да махна гипса и да продължа с подготовката на седмото издание на международния конкурс “Лейди Юнивърс”, на който аз съм собственик на правата за света” , казва Цвети.

В Сан Петербург тя бе поканена за жури на престижния конкурс INDIVA RUSSiA2022 и и получи наградата “Дипломат красотой” и титлата INDIVA tourism 2022.
„Пътуването до Русия беше приключение, предвид обстоятелствата с войната, но не е невъзможно. Имам предложения за втора корица на руско списание, а първата е на модното списания “Indiva” (models & queens) . Освен досегашните работни партньорства успях да създам нови и с нетърпение очакват да се завърна за интервю в Chanel Tv / ЛенТВ24 -Санкт-Петербург“, разкрива Разложка./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Михаела Филева се обясни в любов на... СНИМКА

Поп певицата Михаела Филева се обясни в любов на своето гадже Стефан. Изпълнителката на “Инкогнито” все по-често си позволява да разкрива неща от личния си живот – нещо, което преди не си позволяваше.  Стефан, който е скромно момче и не обича светската суета, със сигурност е на седмото небе от […]