Когато Джиджи Хадид е секси гимнастичка

През парещия месец юни Париж ще направи повече от това просто да се потопи в златната светлина на лятото. Градът ще се разгорещи под светлините на прожекторите, посрещайки събитието Vogue World на легендарните павета на Place Vendôme.
Vogue World: Paris показва как модата и спортът се обединяват
Този празник на модата и спорта предоставя сцена, на която градът доказва, че е не само столица на елегантността, но и истински амфитеатър на глобалната енергия. Оркестрирано под експертния поглед на Анна Уинтур, това събитие е много повече от обикновена поредица от модни ревюта.
Това е жизнен и дързък манифест, който утвърждава модата като спорт с високо напрежение, състезание, в което дързостта и представянето се комбинират с епичен ефект.
“Париж ще бъде един вид церемония по откриването, един град, който празнува 100 години мода и спорт. Град, който празнува своята уникалност”, казва Уинтур пред Vogue, като отдава почит към Олимпийските игри и дава възможност на Париж да се представи в целия си блясък.
За да отбележи това важно събитие, Vogue Париж го прави по един забележителен начин, поставяйки Джиджи Хадид на корицата по спортно облекло в центъра между различни гимнастици, като по този начин не само обръща внимание на наближаващите Олимпийски игри, но обединява модата и спорта по един страхотен начин.  

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Дейвид Бекъм рекламира AliExpress

Дейвид Бекъм подписа договор да бъде глобален посланик на AliExpress, онлайн платформа за търговия на дребно, собственост на китайския технологичен гигант Alibaba. Новината идва в момент, когато Евро 2024 трябва да започне в Германия следващия месец. Компанията не разкрива колко плаща на бившия капитан на Англия. През март AliExpress се споразумя за […]

Subscribe US Now