Принцеса Шарлийн коментира слуховете за развод

Преди дни принцеса Шарлийн се завърна от Южна Африка. Пътуването, на което не бе придружена от своя съпруг, бе свързано с дейността на благотворителната й организация. А междувременно тя даде няколко интервюта за местни медии.
Пред News24 принцесата на Монако коментира твърденията за раздор в отношенията със съпруга й принц Алберт и евентуален развод. Тя за пореден път отрече двамата да са разделени и определи подобни изказвания като “изтощителни”.
Принцеса Шарлийн не скри, че вече й е омръзнало да чете подобни писания по адрес на семейството си и не проумява какво ги поражда, защото в брака й няма нищо притеснително.
Тя визира най-вече появилите се в немския Bild твърдения, че двамата с принц Алберт са станали двойка “по уговорка” и се събрат само когато има събития, на които трябва да присъстват заедно. 
Разкри и причината да премахне профила си в Instagram – постъпка, с която също изненада мнозина. По думите на принцеса Шарлийн, тя е взела това решение, за да защити максимално личния живот на децата си – осемгодишните близнаци Жак и Габриела, въпреки че те вече са светски личности по неволя, предава Daily Mail.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Брад Пит е в романтично настроение

Убедени сме, че Брад Пит би могъл да бъде рекламно лице на почти всякакъв продукт. Не са много обаче компаниите, успели да го спечелят на своя страна. Сред тях е De’Longhi, които го спечелиха като техен глобален посланик през 2021 г. Първата кампания на 59-годишният актьор го представи обикалящ на мотоциклет живописното […]

Subscribe US Now