Нов удар за Пике след раздялата с Шакира

Последните няколко седмици не са никак розови за Жерар Пике. Първо бе обявено, че с Шакира се разделят, като поне към момента двамата не са казали нищо официално по темата.
Малко след това стана ясно, че футболистът се е оказал ненужен в Барселона. Падението на Пике обаче не се измерва само с това. Според Marca, след като бе обявени, че с Шакира са се разделили социалните мрежи на футболиста са понесли удар.
И не говорим само за негативни коментари под снимките му, а за загуба на последователи. И то много последователи. Испанското издание твърди, че само за няколко дни от новината за развода Жерар Пике е останал с 5 милиона последователи в Instagram по-малко.
Да не говорим, че според проучване на Culemania цели 63.3% от взелите участие в него смятат, че Пике трябва или да напусне клуба, или да сложи край на кариерата си. Но в същото време Шакира и профилът ѝ в Instagram се радват на прогрес.
От Marca твърдят, че колумбийската изпълнителка се е сдобила с около 2 милиона нови последователи след раздялата с Жерар Пике.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

За какво съжалява бащата на Чарли Шийн

През последните няколко дни всички говорят за решението на Сами Шийн – 18-годишната дъщеря на Чарли Шийн, да си направи профил в OnlyFans. Вече знаем какво мислят родителите ѝ и дали я подкрепят. Не знаем обаче дали съдържанието, което ще публикува в платформата, ще бъде за възрастни. Но в целия този […]