Изненада! Галена обяви неочаквана раздяла със… СНИМКА

Поп фолк звездата Галена изненада много феновете си с това, което обяви преди броени часове в социалните мрежи. От написаното в поста й става ясно, че тазгодишния сезон на “Гласът на България” е бил последен за нея като ментор.

Емоционалният пост на изпълнителката предизвика бързо вниманието на последователите й, които не могат да си обяснят от какво е продиктувано решението й, макар тя да загатва за следващ голям проект.
Обрат в отношенията на Галена и Преслава, феновете им са в шок СНИМКИ

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Galena (@galena1)

“Гласът на България” е вълнуваща емоция. За мен беше истинско удоволствие да се докосна до таланта на всички участници от последните два сезона, да работя с невероятния екип, който прави предаването, да споделя всичко това с моите любими Дара, Любо и г-н Лечев. Благодаря им за смеха, за сълзите, за музиката!
Криско с любопитно признание за омешване с Галена и Тони Стораро ВИДЕО
Аз изпълних своята мисия — на сцената да звучат повече от нашите прекрасни български песни! Обичам да спирам, когато ми е най-хубаво, затова е време за следващия голям проект. #ОтборГалена завинаги ще остане в сърцето ми! Даре, Жаки, честита победа!”, пише Галена, която в предишния сезон на музикалния формат изведе до призовото място фолклорната певица Петя Панева./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Тежката диагноза на Селин Дион

2022 г. не започна добре за Селин Дион – още през януари тя беше принудена да отложи отново отложеното от преди това заради пандемията турне. В началото на годината като причина за това бяха посочени здравословни проблеми на изпълнителката. А преди стана ясно и какви точно са те – 54-годишната […]

Subscribe US Now