Кой и защо се облече като котка на MET Gala

Въпреки че сме се нагледали на какво ли не на MET Gala, всяка година звездното събитие отново ни поднася големи изненади. Докато някои звезди залагат на класически визии, които ще се оценяват високо във времето, други избират чистата провокация. И в отделни случаи дори не можем да разберем кой се крие зад костюма, който сякаш е по-подходящ за маскарад.
В понеделник вечерта на белия килим на Met Gala се появи голяма бяла котка с големи сини очи – точно като любимата на Карл Лагерфелд Шупет, която дизайнерът направи милионер със завещанието си.
Благотворителният бал тази година бе в чест на покойната модна легенда, а почит към неговия домашен любимец реши да отдаде екстравагантният Джаред Лето.
Изпълнителят този път надмина себе си и предизвика редица въпросителни кой се крие зад косматия костюм, преди да се разкрие пред фотографите и останалите звезди. Лето демонстрира и танцувални умения, колкото облеклото му позволява, а след това събра одобрението на всички за нестандартното си решение.
Котешкият костюм е дело на компанията SCPS, която се занимава с изработката на “всичко, което не съществува”, най-вече на реалистични костюми и реквизити.
Поръчката от екипа на Лето е дошла едва четири седмици преди вечерта на MET Gala и изпълнението й е било истинско “влакче на ужасите”, обяснява Джошуа Бластър, който е бил пряк отговорник.
Проектът е пазен в тайна, а когато от студиото разбират кого ще преобразят в котка, са повече от щастливи, защото са фенове на смелите решения на Лето на червения килим. Основното му изискване е било котката да е максимално реалистична и не толкова сърдита, колкото е Шупет на снимките, които използват за направата на главата, предава Guardian.
Костюмът е направен от синтетична козина, боядисана в различни нюанси. Под него е инсталиран охлаждащ механизъм за лицето, захранван с батерии, за да може Лето да диша и да не се задуши. Спазено е и важното изискване костюмът да се сваля лесно и да е достатъчно широк, за да може Лето да е с друго облекло под него, както и с обувки на платформа.
На афтърпартито изпълнителят демонстрира и втората си визия в черно, но в ръка носеше огромната котешка глава, с която всички искаха да се снимат.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Диляна Попова подпали мрежата със СНИМКА 18+

Красивата моделка Диляна Попова за пореден път доказа защо я слагат на челни позиции в класациите по сексапил. Бившата половинка на Асен Блатечки се пусна полугола в социалните мрежи и обра всички точни по женственост.  Родната красавица е на поредна екзотична ваканция и побърза да си пусне в мрежата кадър, […]

Subscribe US Now