Крал Фредерик и Хеновева Касанова – още разкрития за предполагаемата им афера

В края на миналата година няколко светски медии в Испания писаха, че Фредерик – тогава все още принц на Дания, е имал любовна връзка с мексиканката Хеновева Касанова, която живее в Испания.
47-годишната Касанова, бивш модел и настоящ филантроп, яростно отрече слуховете, предизвикани от доста публичната й разходка из парка Ретиро в Мадрид с Фредерик и последвалата им вечеря в популярен резултат.
Тя дори заведе официално дело срещу списание Lecturas, но се оказва, че това не е било достатъчно да възстанови името й, както и спокойствието й. Касанова дори изтри профилите си в социалните мрежи.
Вече бившият й съпруг Кайетано Мартинес де Ирухо гостува на предаването Espejo Publico, където коментира цялата ситуация. “Нещата ще се решат в съда – цялото нещо нарани много Хеновева, както и децата ми.”
Касанова и де Ирухо са родители на 22-годишните близнаци Луис и Амина. Според него коментарите покрай отношенията на майка им с Фредерик са се отразили на работата им, пише Hello.
Самият Фредерик не даде никакви официални изявления покрай твърденията на медиите. На 14 януари тази година той стана крал на Дания, а съпругата му Мери беше плътно до него.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Робърт де Ниро наруши мълчанието

От смъртта на Леандро де Ниро Родригес – внукът на Робърт де Ниро, измина половин година. За съжаление младежът загуби живота си едва на 19- годишна възраст. Месец след като научихме новината, стана и ясно какво е причинило смъртта на момчето. Според американските съдебни лекари тя е била предизвикана от […]

Subscribe US Now