Какво направиха принцеса Шарлийн и принц Алберт за пръв път от две години

Трудно е да си представим по-малко официален кралски повод от U Cavagnëtu – и ако имаме проблеми с произношението, просто можем да го наречем, както мнозина правят: пикник в Монако.
Отворено за всички жители на Монако, годишното събитие на открито започва като инициатива на кметството през 1931 г. Скоро е прието от принц Рение, който разширява обхвата му (премествайки го по едно време на футболния стадион на княжеството) и оттогава става много обичано “събитие от семеен тип”, проведено в парка на принцеса Антоанета.
Съчетавайки елементи от колоритен фестивал, народни танци, градинско парти с членове на кралското семейство и местни традиции на хранене, U Cavagnëtu е един необичаен празник, който не приличи на никой друг.
Завръщайки се тази година след двугодишно прекъсване поради пандемията от COVID-19, принц Алберт казва пред People: ” U Cavagnëtu е забавно събитие, наистина хубав момент от годината. Просто е прекрасно да можеш да се разхождаш и да си говориш с хората, които познаваш.”
64-годишният принц Алберт беше заедно със семейството си, включително съпругата му принцеса Шарлийн и техните 7-годишни близнаци – принцеса Габриела и принц Жак.
Една от атракциите на пикника е неговият стилен облик. Тази година кралските особи не разочароваха. Принцеса Шарлийн носеше впечатляваща бяла дантелена туника с висока яка и панталон от южноафриканския дизайнер Terence Bray.
Принцеса Габриела беше облечена в синя рокля Jacadi, а брат й носеше риза в същия модел.
Близнаците за пръв път присъстваха на този специален празник на Монако, когато бяха само на осем месеца.
“И въпреки че децата все още не разбират напълно целия смисъл на това, те винаги са си прекарвали добре, защото обикновено просто тичат наоколо и си играят с други деца”, казва още принц Алберт.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

"Мистър България" вдигна сватба в САЩ и в Балчик, булката е... СНИМКИ

Моделът и носител на титлата “Мистър България” 2009 Мартин Мартинов вдигна втора сватба и в България за любимата си Ванели Божкова, след като двамата вече веднъж се венчаха и във Флорида преди няколко месеца. “Това са най-хубавите моменти в живота ми! Ванели, обичам те толкова много и искам да прекарам […]

Subscribe US Now