Елизабет Хърли гледа секс сцените си с двама бивши – кой присъства на премиерата на Strictly Confidential

Елизабет Хърли винаги си е падала по провокациите, а голотата никак не я притеснява. Това доказа за пореден път с участието си във филма Strictly Confidential, който е и режисьорският дебют на сина й Деймиън. Актрисата изпълни както обещанието си да участва в него, така и всичко по сценарий като един истински професионалист – дори горещите секс сцени с друга жена.
Вчера, 8 май, бе официална премиера на филма в Лондон. Елизабет Хърли се появи с поредния си провокативен тоалет на червения килим и не пропусна да демонстрира колко страхотно изглежда за своите 58 години. Тя позира със сина си, а сред гостите на събитието бяха и двама други много специални за нея мъже.
Да изгледат Strictly Confidential и да видят как се е представила актрисата с ласките пред камерите дойдоха двама от нейните бивши – колегата й Хю Грант и бизнесмена Арун Наяр.
Елизабет Хърли и Хю Грант се разделиха преди повече от две десетилетия, но през това време успяха да запазят приятелски отношения въпреки твърденията, че той й е изневерил. А актьорът е и кръстник на сина й Деймиън, което ги прави още по-близки.
За Арун Наяр актрисата е омъжена четири години и е разведена от 2011. Но и с него неведнъж е демонстрирала, че след като вече няма какво да делят, няма и какво да ги разделя. Двамата дори посрещнаха заедно Нова година, припомня Daily Mail.
На премиерата на Strictly Confidential всички отново не скриха колко близки са си, но предпочетоха да останат встрани от камерите и да оставят пред тях да блести най-вече Деймиън.
Е, разбира се, Елизабет Хърли също нямаше как да остане незабелязана с нейното деколте. И надали се е почувствала особено неудобно от факта, че бившите й гледат от първия ред секс сцените с нейно участие.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо MrBeast раздава 26 автомобила Tesla и можем ли в България да спечелим

Джими Доналдсън е само на 26 години, но вече е изкарал много повече пари от вероятно половината население на земята. Всеки месец каналът му в YouTube MrBeast му докарва милиони долари приходи, които той твърди, че инвестира обратно в създаването на нови грандиозни видеа. По случай рождения си ден обаче MrBeast реши […]

Subscribe US Now