Без срам! Джуди Халваджиян се пусна гол и потен, след като е свършил със… СНИМКА 18+

Продуцентът Джуди Халваджиян втрещи последователите си в социалните мрежи с провокативен кадър. Позволи на последователите му да го видят във вид, в какъвто никога досега не са го виждали. 

На кадъра братът на Маги Халваджиян е гол и потен като животно, а гледката за едни се оказа ужасна, докато за други дълго чакан момент и поле за розови фантазии. 
 

По-малкият брат от клана Халваджиян се пусна гол до кръста от фитнес залата, където напоследък прекарва значително много от свободното си време. А резултатът е налице – започнал е да влиза във форма и да приковава все повече женското внимание. 
Ненчо Балабанов се включи с коментар под горещия кадър. “Машина” , написа той и подкрепи желанието на Джуди да изглежда по-добре. А снимката се оказа по-харесвана и от новината за старт на новия сезон на “Като две капки вода”. Оказа се, че много фенки са чакали с нетърпение да видят любимеца си гол и потен, а в съзнанието им изплуват хиляди мръсни сцени с негово участие./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Бони избухна с балада преди Свети Валентин ВИДЕО

Хитовата изпълнителка Бони реши да изненада почитателите си с ново авторско парче, като този път заложи на балада. Песента е подарък към нейната публика по случай Празникът на любовта – Свети Валентин.  Гласовитата изпълнителка е избрала нестандартното заглавие “Черна котка” за име на баладата, която за по-малко от 24 часа […]

Subscribe US Now