Азис показа СНИМКА на брат си, всички онемяха от вида му

Попфолк звездата Азис показа брат си. Звездата отдели цял час, за да отговаря на въпроси на свои последователи в мрежата. Един от тях беше, защо не показва сестра си. „Аз и брат си не показвам“, отговори изпълнителят.

Това породи поредица от нови въпроси, на които певецът реши да даде яснота, като качи снимка на своя брат, под която написа: ,,Винаги е бил по-красивият, по-умният”. 

С известна закачка звездата сподели още, че брат му може да пее, но му било напълно забранено да го прави пред Азис, пише „Телеграф”.
Преди години Азис навсякъде поакзваше сестра си, дори я снима в клипа към дуета си с Деси Слава “Казваш, че ме обичаш”. Момичето тогава много искаше да стане популярно, но изглежда вече е поела по друг път в живота. Една звезда в родата стига!/show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Филип Буков коментира пред БЛИЦ TV скандала между Вергов и пребитата от него Диана Димитрова

Преди няколко месеца актрисата Диана Димитрова хвърли голяма бомба в публичното пространство. Тя разкри, че по време на снимките на “Откраднат живот” е станала жертва на физическо посегателство от колега и хвърли няколко улики, които водят към Юлиан Вергов за насилник. В момента се води разследване по случая, разпитват се […]