Андреа се теши в обятията на голяма турска звезда, двамата са… СНИМКА

Любовните несгоди в личния живот на Андреа не са от вчера, но за това пък, тя не се отказва и очевидно търси щастието си. А може би вече го е намерила – в лицето на голяма турска звезда. Двамата вече не се крият, а кадрите им в социалните мрежи, нагорещиха бързо страстите.

На скорошна снимка, която фолкпевицата качи на стори в Инстаграм профила си, се вижда ясно как актьорът Емре Йозмен я прегръща страстно, а тя е видимо щастлива от този факт.
Ужас! Андреа не може да има деца и затова Кубрат я зарязал

От фотоса става ясно още, че двойката е решила да се поглези с плаване с яхта по Босфора. Блондинката бе забелязана и в изискан ресторант, където лично бе гощавана от шеф Рамзи. И макар нито Андреа, нито Емре до този момент да са коментирали какви точно са отношенията им, изглежда, че става дума за силни чувства. 
Андреа не издържа и се разплака пред всички заради…
Припомняме, че Андреа си стегна куфарите към южната ни съседка официално по работа, но по всичко изглежда, че е съчетала полезното с приятното. И дава знак, че много скоро от тъгата й по Кубрат Пулев няма да остане и следа./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ивет Лалова в нова светлина

Ивет Лалова е супер атлет и в това няма никакво съмнение. Освен невероятен спортист обаче, тя е на път да се превърне и в мотивационен лектор. След участие на пет олимпийски игри, чаровната спортистка вече е готова да сподели богатия си опит. Преди броени дни тя разкри в своя Instagram, че […]

Subscribe US Now