Новият дом за милиони на Меси и Антонела

Лео Меси вече се чувства като у дома си в САЩ, поне откъм футболна гледна точка. Аржентинецът не спира да бележи и асистира, а неговият Интер Маями – да побеждава.
Съвсем логично е футболистът да намери и правилния дом за семейството си. Нещо, което вече е направил. Според Miami Herald Меси е закупил имение в Маями на стойност, надхвърляща 10 милиона долара.
Двуетажното имение на Лео Меси е с обща площ от над 970 квадратни метра и разполага с 10 спални и девет бани. Новият дом на аржентинеца и семейството му е на брега и разполага с два дока, като се намира на задънена улица.
Имението е построено през 1988 г. и се намира във Форт Лодърдейл – един от най-предпочитаните за живеене райони във Флорида. Стадионът, на който Интер Маями играе домакинските си срещи, пък е само на няколко минути от къщата на Лео Меси.
Според Miami Herald, с покупката си Меси е допринесъл с още един сериозен тласък за пазара на луксозни жилищни имоти в Южна Флорида, който през последните няколко години нараства все повече.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Азис призна: Изпуснах много, докато се превръщах във... ВИДЕО

“Изпуснах много, докато се превръщах в най-разпознавания българин в света. Пропуснах любови, емоции, изчете животът около мен, докато се осъзная. Аз просто имах амбицията да се утвърдя в музиката.” Това призна в “Тази събота и неделя” фолкпевецът Азис. За сравнение той дава броя гледания в YouTube на неговия хит “Сен Тропе” и […]

Subscribe US Now