Крум изригна със своя версия на заразната песен Васко Жабата ВИДЕО

Фолк звездата Крум направи своя версия на стария български кючек на оркестър “Камчия” и изпълнителят Васко Жабата, който в последните дни се оказа най-забавното клипче в Тик-ток и вече обикаля целия свят. 

Песента е създадена преди почти 20 години, но едва сега става вайръл, както е модерно да се казва в социалните мрежи. Пее се във всички държави и хората в Тик Ток видимо се забавляват на музиката и текста, дори и да не разбират значението му. А Крум побърза да изпревари родните изпълнители и пръв да даде живот на парчето. 
Родна легенда на поп фолка с второ пришествие, превзе за часове Сърбия
Крум е заснел тв версия от студиото, с която се представи в мрежата. На кадрите го виждаме да се забавлява от сърце, като доста активно се вживява в текста на парчето. Крум за поредне път доказа, че има завидни танцувални умения, а ханша със сигурност би впечатлил и Алфредо Торес. 
 

Трендът бе подет и от тийнейджърите в съседна Сърбия, където тотално превзе класациите. В момента парчето се радва на над 4 млн. гледания в YouTube. При комшиите песента „Комбайн – вършачка“, каквото е оригиналното й заглавие, звучи от домове, магазини и ресторанти, а все повече си я поръчват и по кафаните с жива музика. 
Много фенове се опитаха да разберат кой е отговорен за тази заразителна песен, а съдейки по социалните мрежи, певецът, който е едно от главните действащи лица, все още работи, но сега е акордеонист в друга група.
Останалите от групата все още свирят, предимно на сватби и други тържества.
Песента е сравнявана с култовата от 1988 година на миналия век „Камъните падат“ на Андон Събев, която също бързо се превърна в хит на Балканите, а сърбите направиха и свои кавър „Погледай у небо“. /show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Дани от "Един за друг" най-после покажа гаджето! Оказа се копие на бившата СНИМКА

Дани от “Един за друг” дълго време не демонстрираше  публично личния си живот, а фенките го заливаха със съобщения по темата. Е, навитите мацки трябва да успокоят страстите, защото Дани си има сериозна приятелка. А тя се опказа пълно копие на бившата му – Дени, с която участва в култовото […]