Акрисата от “Еуфория”, на която порно индустрията е навредила

След две години чакане, Сам Левинсън най-сетне успя да ни покаже какво е замислил във втория сезон на “Еуфория”. И определено можем да кажем, че не останахме разочаровани.
Сезонът беше заплетен и много интересен и то без да бъдат добавяни кой знае колко много нови персонажи към него. Едно от новите лица за света на “Еуфория” беше Фей, изиграна от Клои Чери.
По-любопитните сигурно вече знаят, че Чери може и да не е добре познато име в киното, но има опит на екран. Но доста по-различен опит, защото преди да се снима в сериала е участвала в продукции за възрастни. Докато все още няма как да знаем дали ролята в “Еуфория” ще ѝ открие пътя към киното, актрисата споделя за трудните си времена в порно индустрията.
Клои Чери казва в подкаста Call Her Daddy, че е имала сериозно хранително разстройство заради агент, който ѝ е казал, че изглежда дебела. А според въпросния човек, най-лесният начин за актрисата да свали килограми, е бил като спре да се храни.
24-годишната Чери допълва, че всичко това се е случило, когато е била на 18 години. До този момент никога не мислела, че има някакъв проблем с теглото, но тези думи са се вклинили в съзнанието ѝ и се е обсебила от това какво показва кантарът.
Актрисата казва, че в резултат на казаното е станала веган и се е опитвала да ограничи дневния си прием на калории до едва 200, което в крайна сметка я е накарало да се чувства нещастна. Отнело ѝ е доста време, докато излезе от този омагьосан кръг, като слушането на подкастове с фокус върху хранителните разстройства и консултациите с експерти са ѝ помогнали.
Също така споделянето с приятели с какво се храни я е накарало да разбере, че всъщност приема прекалено малко храна. А когато се е отказала от веганството и е започнала да яде каквото си пожелае, е започнала да се чувствала много по-щастлива. 
Клои Чери отбелязва, че сега похапва всичко, което си поиска, без да се ограничава излишно. И въпреки това, е по-слаба от времената, в които е гладувала, за да постигне този ефект, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето го порасналия син на Енджи Касабие СНИМКИ

Енджи Касабие не може да се нарадва на майчинството си. Наскоро топ диетоложката на звездите публикува снимки със сина си Раян и показа колко е пораснал той. “Много е трудно да балансирам между работата и майчинството. Но моят Раян се превърна в мой партньор, който споделя всяка секунда от живота ми […]