Алек и Хилария Болдуин – 11 години и седем деца по-късно

Тежък период изживява Алек Болдуин през последните месеци. В началото на януари стана ясно, че отново са му повдигнати тежки обвинения в непредумишлено убийство.
Обвиненията на прокурорите са за това, че през 2021 г. по време на снимките на уестърна Rust, той убива кинематографката Халина Хътчинс. Тогава реквизитният пистолет, който е държал, се оказва зареден с истински патрони. Нещо, което актьорът не е знаел. А с днешна дата твърди, че не е натиснал спусъка.
И ако Алек Болдуин успява да намери поне малко утеха някъде, то това, явно, е в семейството. Най-голямата подкрепа за него несъмнено е съпругата му Хилария Болдуин, с която актьорът споделя седем деца.
От направена публикация в социалните мрежи разбираме, че преди броени дни двамата са имали и специален повод за празник. Алек Болдуин сподели снимка на Хилария, която лежи на пода, заобиколена от част от децата им. С кадъра актьорът отбелязва годишнина от годежа им, като не пропуска да изкаже и огромната си любов към своята половинка. 
“На днешния ден преди единадесет години се сгодих за едно прекрасно човешко същество. Тя е някъде под тази купчина. 11 години, седем деца и океан от спомени. Обичам те, Хилария”, пише Алек Болдуин.
Двойката се радва на четирима сина. Това са Рафаел (7 г.), Леонардо (6 г.), Ромео (4 г.) и Едуардо (2 г.). Те са и горди родители и на три дъщери – Кармен (9 г.), Мария (2 г.) и най-новият член на семейството – Илария, която е само на шест месеца.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Екзотичните забавления на Ванеса Хъджинс

Явно Ванеса Хъджинс е поредната звезда, която е решила да зареже ангажиментите и да се отдаде на почивка, слънце и екзотика. Хубавото е, че не пропуска да направи съпричастни с преживяването си и своите многобройни почитатели. А те могат да бъдат единствено щастливи от поредицата красиви снимки, които актрисата публикува в социалните […]

Subscribe US Now